MENU WESELNE 
www.BERNARDOWO.pl
Tel. 606-955-672 606-955-672;
503-170-211
- Cena - 258 zł/osoby,dzieci do lat 5 bezpłatnie, dzieci od lat 5 do 10 - 50% stawki.
- W cenę przyjęcia wliczony jest apartament dla nowożeńców ze śniadaniem.
-
- Cena obejmuje pełne poniższe menu:
- - wymieniony asortyment mięs,
- - bez ograniczeń: kawa, herbata, woda z cytryną,
- - owoce,
- - ciasto i tort przygotowujemy za dodatkową opłatą.
- Zapewniamy rzetelne rozliczenie przyjęcia - wszystkie pozostałe po uroczystości produkty są
- wydawane zamawiającemu. Nie pobieramy opłaty korkowej od alkoholu zleceniodawcy.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OBIAD:
- - Rosół z makaronem,
- - Potrawka z kurczakiem z ryżem, marchewką, groszkiem i sosem beszemelowym,
- - Zrazik wołowy,
- - Pieczeń z karkówki marynowana w brandy, szpikowana boczkiem i ogórkiem,
- - Devolaile z masełkiem ziołowym,
- - Kotlet kasztelański w złocistej panierce,
- - Kotlet z pomidorem zapiekany serem,
- - Roladka ze karkówki faszerowana grzybami,
- - Kotlet schabowy w chrupiącej panierce,
- - Grilowana pierś z kurczaka,
- - Rolada z kurczaka ze szpinakiem i suszonymi pomidorami,
- - Ziemniaki z koperkiem,
- - Pyzy ,
- - Frytki,
- - Sos pieczeniowy,
- - Surówki: z białej kapusty i buraczki z chrzanem,
- - Kalafior, brokuły, fasolka szparagowa lub brukselka lub szparagi,
- - Owoce.

I Kawa:
-
- Ciasto,
-
- Kawa, herbata,

PRZYSTAWKI:
-
- Półmisek rozmaitości:
-
-
-
Pasztet ,
- Kabanosy, kiełbasa krakowska,
- Roladka wołowo - drobiowa,
- Rolada drobiowa z kabanosem,
- Roladka z kurczaka z soczystą papryką
- Szynka ze szparagami
- Roladka z wędzonego łososia z serkiem śmietankowym
- - Galanciki drobiowe z pomidorami i ogórkami,
-
- Tatar wołowy,
-
- Sałatka z brokuła, kalafiora, pomidora i jajka z sosem jogurtowym,
-
- Filet z morszczuka w zalewie octowej przyozdobiony rolmopsem i matiasem marynowanym
-
- Masło ziołowe i pieczywo.

KOLACJA:
-
- Barszcz czysty,
-
- Golonka po bawarsku,
-
- Golonka gotowana,
-
- Szaszłyki marynowane w wytrawnym winie i ziołach,
-
- Zapiekane udka z kurczaka,
-
- Wędliny,
-
- Bigos myśliwski,
-
- Chrzan, musztarda, ketchup,
-
- Pieczywo, masło.

TORT:
-
- Ciasto,
-
- Kawa, herbata,
-
- Śmietanka do kawy.

II KOLACJA:
-
- Flaczki bernardowskie,
-
- Sałatka warzywna,

|