PDF Drukuj Email


SYLWESTER

31-12-2018r. Tel. 606-955-672;

503-170-211

 

Serdecznie zapraszamy na zabawę sylwestrową przy muzyce w wykonaniu zespołu

CALIFORNIA.

Rezerwacji biletów można dokonać pocztą internetową Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. lub telefonicznie pod

numerami telefonów: 606-955-672 lub 503-170-211.

Potwierdzeniem rezerwacji jest wpłacenie kwoty w wysokości 380,00 zł/para, (dokonując wpłaty

na konto proszę podać w tytule nr telefonu do osoby odpowiedzialnej za kontakt z nami).

Nr rachunku bankowego w Inteligo: 50 1020 5558 1111 1745 3630 0063 - przed dokonaniem wpłaty

prosimy o kontakt


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sylwester: Cena 380 zł/para

(początek godz. 20:00 - bawimy się do godz. 4:00)

 

Możliwość rezerwacji noclegów:

  • pokój dwuosobowy ze śniadaniem150zł
  • pokój dwuosobowy bez śniadania110zł

 

Zapewniamy pyszne i obfite menu, w alkohol należy zaopatrzyć się we własnym zakresie

Dodatkowa atrakcja - FOTOBUDKA

Menu obejmuje: szampana na toast, napoje niegazowane oraz

kawę i herbatę bez ograniczeń.

 



DANIE GŁÓWNE:

  • Minestrone - lekka zupa warzywna,

  • - Eskalopki cielęce, roladka z kurczaka (faszerowana papryką, porem i
    serkiem camembert) na tagliatelle z sosem szpinakowym,

  • - Bukiet warzyw,


 

 

 

 

CIASTO:

  • - Ciasto,

  • - Kawa, herbata,


 

 

 

 

PRZYSTAWKI:

 

  • - Deska wędlin i serów,
  • - Śledzik w marynacie paprykowej z salsą meksykańską,

  • - Ryba w zalewie octowej,

  • - Mix sałat z wędzonym łososiem i sosem miodowo - musztardowym ,

  • - Galanciki drobiowe,

  • - Masło i pieczywo.


 

 

 

 

KOLACJA:

  • - Barszczyk

  • - Żeberka duszone w warzywach z sosem słodko - kwaśnym,

  • - Pałki kurczaka w ziołach,

  • - Sałatka z makaronu ryżowego z wędzonym kurczakiem,

  • - pieczywo


 

 

 

 

II KOLACJA:

 

  • - Zupa gulaszowa z bagietką czosnkową